Izvor: Kurir.rs
02.12.2020 u 14:31
0

SAD JE I ZVANIČNO: Pokrajinska vlada je danas donela Odluku o obrazovanju Pokrajinskog štaba za vanredne situacije

Pokrajinska vlada je danas donela Odluku o obrazovanju Pokrajinskog štaba za vanredne situacije, na čijem čelu je predsednik Pokrajinske vlade Igor Mirović.

Štab se obrazuje za praćenje aktivnosti i koordinaciju i rukovođenje u vanrednim situacijama za teritoriju AP Vojvodine.

Na sednici je doneto rešenje da se Opštini Novi Bečej usmeri 44,6 miliona dinara za opremanje kompleksa dvorca „Heterlendi” u Bočaru.

Gerontološkom centru Zrenjanin data je saglasnost za radove na rekonstrukciji kuhinje u objektu Centra. Vrednost radova je 15 miliona dinara, a novac je obezbeđen iz pokrajinskog budžeta.

Doneti su zaključci da se u javnu svojinu pribavi ultrazvučni kolor dopler aparat za potrebe Specijalne bolnice za psihijatrijske bolesti „Кovin” i Specijalne bolnice za rehabilitaciju „Rusanda” u Melencima. Ukupna vrednost aparata je osam miliona dinara. Za potrebe Opšte bolnice Sremska Mitrovica pribavlja se RTG cev za rendgen aparat u vrednosti od 3,1 milion dinara.

SVE O SPORTU

KORONA ODLAŽE AUSTRALIJAN OPEN: Evo kada Nole brani titulu

DODATNI MOTIV ZA POBEDU NAD HOFENHAJMOM: Prvo mesto u gupi Zvedzi puni kasu

KARAKTER KAKAV TENIS NE PAMTI: A zbog Noleta je otišao u penziju!

VAŽNA ODLUKA ZA BELI SPORT: Novak čuo velike vesti, biće mnogo rigorozno!

Opštini Bela Crkva usmereno j 16,6 miliona dinara za završetak izgradnje školske fiskulturne sale i rekonstruikciju male sale u Beloj Crkvi.

Osnovnim školama „Čeh Кarolj” u Adi i „Stančić Milan Uča” u mestu Кumane usmereno je ukupno 9,8 miliona dinara za rekonstrukciju centralnog grejanja i ugradnju gasa. Ukupno 10,3 miliona dinara obezbeđeno je za opremanje učionice u OŠ „Žarko Zrenjanin” u Gospođincima, rekonstrukciju krova u OŠ „Miloš Crnjanski” u Novom Sadu i za radove na dogradnji školske zgrade u OŠ „Nebojša Jerković” u Buđanovcima.

Na sednici je za vršioca dužnosti direktora Gerontološkog centra u Кikindi imenovan Nemanja Radin, dok je Milijana Stjepić imenovana za vršioca dužnosti direktora Informativnog centra za poslovnu standardizaciju i sertifikaciju.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter