Izvor:
30.06.2018 u 07:06
0

SAMIT U HELSINKIJU: Tramp otkrio o čemu će razgovarati sa Putinom!

Američki predsednik, Donald Tramp, izjavio je da će, tokom planiranog sastanka sa ruskim predsednikom, Vladimirom Putinom, u Helsinkiju idućeg meseca, pokrenuti pitanje navodnog mešanja Rusije u izbore u SAD.

Tramp je novinarima, u predsedničkom avionu na putu ka Nju Džersiju, juče rekao i da će sa Putinom razgovarati o sukobima u Siriji i Ukrajini.

Prethodno je portparol ruskog predsednika Dmitrij Peskov rekao je da će dva predsednika na sastanku u Helsinkiju 16. jula razgovarati o brojnim složenim pitanjima, između ostalog "sveobuhvatno o Siriji".

Prema njegovim rečima, u toku su temeljne pripreme oko samita u Helsinkiju.

CNN je juče izvestio da se Tramp nada da će postići dogovor sa Putinom koji će mu omogućiti brzo povlačenje američkih trupa iz Sirije.

Kurir.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter