Izvor: BSC Happy
25.01.2024 u 09:10
0

SAN MALE ZLATOKOSE POSTAO JAVA! Porodica TASKOVIĆ iz VRANJA nakon velike donacije dobila krov nad glavom! EKIPA HAPPY TV posetila ih je u novom domu! VIDEO

Juče je i zvanično u Vranju potpisan ugovor sa porodicom Tasković o kupoprodaji kuće.

Zlatokosa dobila novi dom! Mala Zlatokosa, Anđela Tasković, devojčica čiju je priču čula cela Srbija, konačno će živeti u novoj kući.

Anđela sa svojom sestrom i roditeljima oduvek živi na vrhu planine Vučica u katastrofalnim uslovima, bez kupatila i svoje sobe koju željno priželjkuje kako bi mogla da se iškoluje. Nakon akcije Tamare Misirlić, pisanja medija i velike donacije Dragane Mirković, akciji prikupljana 25.000 evra za novu kuću, porodici Tasković priključila se i fondacija „Ane i Vlade Divac“, koja je uplatila preostali iznos.

Ekipa Happy televizije je prošle nedelje obišla porodicu Tasković i tom prilikom smo u emisiji „Srbija na dlanu“ najavili da će se uskoro useliti u novu kuću. 

Posebno zadovoljstvo nam je i to što smo kao televizija učestovali u ovoj humanitarnoj akciji i apelujemo na naše sugrađane da pomognu ovu predivnu porodicu, koja je sada više nego zasluženo dobila svoj novi dom, ali njihova borba tek predstoji!

VIDEO:

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter