Izvor: HappyBSC
25.05.2020 u 21:26
0

ŠAPIĆ EKSLUZIVNO OTKRIVA: PROFESIONALNI SPORT UVEK OSTAVLJA NEKE POSLEDICE, ZDRAVIJA JE REKREACIJA!

– Rekreativni sport je zdrav, imaju šansu da žive duže od običnih ljudi, ali nisam siguran koliko je profesionalni sport zdrav u tom smislu. Vaterpolo je nazahtevniji sport, sa njim se počinje rano i srce pumpa mnogo više zbog velikog napora. Kad se završi karijera, dolazi do naglog opuštanja i nama lekari preporučuju da se nastavimo baviti sportom, ne smemo naglo da prestanemo sa treningom. Ko naglo prestane to može biti fatalno, zato se i dešava da mladi sportisti dožive srčani udar kao posledicu naglog prestanka bavljenja sportom, otkrio je ekskluzivno u „Ćirilici“ Aleksandar Šapić, najtrofejniji i jedan od naših najvećih vaterpolista.

Šapić je potom nastavio:

– Nisam mislio da ću se baviti politikom. Slobodan Milošević se nikad nije slikao sa sportistima, nisam ga upoznao. Ali predsednici su dužni da iskažu poštovanje prema ljudima koji su proneli ime Srbije u svetu, zato se političari slikaju sa sportistima. Bio sam neuk i naivan kad sam ulazio u politiku, sad tek to vidim, živeo sam potpuno drugi život.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter