Izvor:
06.06.2018 u 00:56
0

SENZACIJA NA ROLAN GAROSU: Đoković posle nezapamćene drame izgubio od Čekinata!

Najbolji srpski teniser Novak Đoković poražen je u četvrtfinalu Rolan Garosa od Italijana Marka Čekinata posle nezapamćene drame rezultatom 3:1 (6:3, 7:6 (7-4), 1:6, 7:6 (12-10).

Novak je posle puno drame ispao sa Rolan Garosa od anonimnog Italijana.

Dosta bolje je Ćekinato ušao u ovaj meč i sa samo jednim napravljenim brejkom došao do seta prednosti. U drugom delu se igralo dosta otvorenije na obe strane, ali u taj-brejku je Italijan bio smireniji i došao do vođstva od 2:0.

Po završetku ovog seta Ćekinato je zatražio od sudije da ode u svlačionicu kako bi zameni patike, ali supervizor mu to nije dozvolilo što je kod njega izazvalo bes. U jednom trenutku Italijan je čak i opsovao zbog čega je bio kažnjen jednim poenom. Tada je na scenu stupio Novak.

Iskoristio je Srbin momentum i za samo nekoliko minuta osvojio set i smanjio zaostatak. A, onda je usledio kobni četvrti set.

Novak je rano napravio brej i sve je išlo ka tome da susret ide u peti set. Servirao je Novak za set, ali baš tada je Italijan pokazao snagu i napravio brejk i set poslao u taj-brejk.

Drama u taj-brejku je ponovo pripala Italijanu. Ponovo je bilo puno preokreta i mini-brejkova, Novak je propustio čak tri set lopte i to sva tri zicera. Italijan je mirno čekao svoju priliku i iskoristio je tek svoju četvrtu meč loptu.

Ćekinato u polufinalu igra protiv Austrijanca Dominika Tima koji je ranije danas bio bolji od drugog nosioca turnira Saše Zvezreva.

Izvor: Kurir
Foto: YouTube/Printscreen

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter