Izvor:
22.01.2018 u 18:42
0

SERGEJ LAVROV: Ameruka ne razume situaciju u Siriji i namerno provocira!

Ministar spoljnih poslova Rusije Sergej Lavrov rekao je da SAD podstiču separatizam među Kurdima i da ih obeshrabruju da se priključe dijalogu.

Lavrov je rekao da SAD ne razumeju situaciju u Siriji i da namerno stvaraju provokacije, misleći na američki predlog stvaranja graničnih snaga kurdskih "Jedinica za zaštitu naroda", na koje Turska gleda kao na terorističku grupu.

On je rekao da Moskva na Kurde gleda kao na važnu stranu u pregovorima nakon završetka rata u Siriji i da bi njihov glas trebalo da se čuje. Turska je u subotu pokrenula ofanzivu protiv Kurda u sirijskoj enklavi Afrin.

Izvor: Tanjug
Foto: Twitter/Interpreter_Mag

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter