Izvor:
05.09.2017 u 18:27
0

SEVERNA KOREJA: Mere samoodbrane su „poklon paket“ za SAD, a biće ih još!

Ova zvučna severnokorejska izjava usledila je dva dana nakon što je Pjongjang izveo svoju šestu i najobimniju nuklearnu probu.

Severna Koreja saopštila je danas da je nedavnim "samoodbrambenim merama" uputila "poklon paket" Sjedinjenim Američkim Državama, i najavila da će takvih "poklona" biti još.

Severnokorejski ambasador u UN u Ženevi Han Tae Song rekao je to u obraćanju na Konferenciji o razoružanju, koja je održana pod pokroviteljstvom UN, dva dana nakon što je Pjongjang izveo svoju šestu i najobimniju nuklearnu probu, prenosi Rojters.

Najnovije mere samoodbrane moje zemlje, Demokratske Narodne Republike Koreje, predstavljaju poklon-paket upućen nikom drugom nego Sjedinjenim Američkim Državama – rekao je Han na skupu u Ženevi.

Severnokorejski ambasador je upozorio da će "SAD dobiti još poklon paketa od njegove zemlje, sve dok se Amerikanci oslanjaju na nesmotrene provokacije i jalove pokušaje vršenja pritiska na Demokratsku Narodnu Republiku Koreju".

Telegraf
Foto: Facebook/Samzer Schneeflocken‎/Twitter/HilleINeuer

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter