Izvor:
01.12.2018 u 14:33
0

SITUACIJA SE ZATEŽE: Ukrajinci vratili sa granice 100 Rusa nakon Porošenkove zabrane!

Ukrajinska granična policija je danas saopštila da je vratila s granice oko 100 ruskih građana otkako je na snagu stupila zabrana za odrasle Ruse da uđu u Ukrajinu.

Portparol granične službe Andrej Demčenko rekao je da "najveći broj njih nije mogao da kaže razlog putovanja u Ukrajinu".

Prema njegovim rečima, neki od njih nisu imali neophodna dokumenta a drugi su boravili u Ukrajini duže od propisanog.

Predsednik Ukrajine Petar Porošenko juče je objavio da će svim ruskim muškarcima starim od 16 do 60 godina biti zabranjen ulazak u Ukrajinu tokom trajanja ratnog stanja.

Porošenko je naveo da je cilj zabrane sprečavanje ulaska u Ukrajinu prerušenih ruskih vojnih jedinica nakon što je Rusija zaplenila tri ukrajinska vojna broda s posadama.

Kurir
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter