Izvor:
05.06.2019 u 05:53
0

SJEDINJENE AMERIČKE DRŽAVE: Zabrana kruzerima da idu iz SAD do Kube!

Administracija Donalda Trampa u pokušaju da kubansku vladu liši izvora prihoda, okončala je najpopularniji vid putovanja američkih građana na Kubu, a reč je o krstarenjima i obrazovnim putovanjima.

U američkom ministarstvu trgovine je rečeno da se od danas zabranjuje polazak kruzera i rekreativnih plovila iz SAD do Kube.

Krstarenja iz SAD na Kubu počela su u maju 2016. tokom mandata Baraka Obame koji je nastojao da obnovi odnose dve zemlje i tada je više od 142.000 Amerikanaca posetilo to ostrvo.

Savetnik za nacionalnu bezbednost SAD Džon Bolton koji je u novembru najavio nove sankcije Havani, rekao je da sadašnje mere treba da uskrate kubanskoj vladi vitalni izvor prihoda.

Nastavićemo da preduzimamo akcije da ograničimo pristup kubanskog režima američkim dolarima – naveo je Bolton na Tviteru.

Izvor: Tanjug
Foto: Pixabay

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter