Izvor:
12.12.2017 u 22:17
0

SKANDAL TRESE AMERIKU: Tramp se oglasio nakon optužbi o seksualnom zlostavljanju!

Američki predsednik Donald Tramp rekao je da su pritisci na Kongres da se započne istraga povodom afere o seksualnim napadima lažne optužbe i izmišljene priče žena koje on nikada nije upoznao.

U današnjem tvitu, Tramp je optužio Demokrate za "sate potrošenih sati i više proćerdanih miliona dolara" u vezi sa istraživanjem povodom njegovih veza sa Rusijom, koje nisu donele nikakve rezultate.

Ranije je 56 žena Demokrata u američkom Parlamentu potpisalo peticiju u kojoj zahtevaju istragu o, kako navode, ozbiljnim napadima na žene.

Bela kuća je potom reagovala navodeći da su svedočenja te tri žene "apsurdna" i da su to "lažne optužbe s političkom pozadinom".

Portparolka Bele kuće Sara Sanders izjavila je da je Tramp već ranije odbacio optužbe i dodala da su optužbe upućene pre izbora i da je odgovor na njih taj da je narod poverio Trampu mandat da bude predsednik.

Izvor: Kurir
Foto: Twitter/Sputnjik Srbija

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter