Izvor:
09.07.2017 u 22:01
0

SMRT AMERIKANCA NA ZAKINTOSU: Srbi preliminarno saslušani, posetio ih počasni konzul!

Ministarstvo spoljnih poslova Srbije saopštilo je danas da su srpski državljani uhapšeni na Zakintosu preliminarno saslušani u policiji, a da će ih istražni sudija saslušati u utorak 11. jula.

U saopštenju se navodi da je privedene srpske državljane danas obišao počasni konzul Srbije na Kefaloniji Viktor Ruhas koji je razgovarao sa njima i načelnikom grčke policije na Zakintosu.

Uhapšeni srpski državljani nisu imali primedbe na tretman u pritvoru, navodi se u saoipštenju MSP.

Ambasada je u kontaktu sa nadležnim grčkim organima i pruža našim državljanima svu raspoloživu konzularnu pomoć.

Grčki mediji su danas javili da su osmorica osumnjičenih za ubistvo Amerikanca na Zakintosu, među kojima je šest srpskih državljana, optužena za teško krivično delo ubistva sa predumišljajem.

Oni su kasno sinoć izvedeni pred sudiju pošto su u petak uhapšeni zbog ubistva Bakarija Hendersona u Laganasu, prenosi Katimerini.

Osumnjičeni su vraćeni u pritvorsku jedinicu policijske uprave na Zakintosu gde će ostati do utorka ujutru kada će biti izvedeni pred istražnog sudiju, navodi sajt imerazante.gr.

Tanjgu
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter