Izvor:
22.03.2017 u 18:03
0

Šokantna tvrdnja američkih medija: DEJVID ROKFELER JE NAREDIO UBISTVO KENEDIJA!

http://images.happytv.tv/var/resizes/Informativa/rokfeler2.jpg?m=1490028787

Dan nakon smrti najkontroverznijeg svetskog milijardera Dejvida Rokfelera, američki časopis Veterans tudej, objavio je šokantan tekst da je ovaj vladar iz senke, kako su ga mnogi nazivali, lično dao nalog da se ubije američki predsednik Džon Kenedi.

http://images.happytv.tv/var/resizes/Informativa/BARET-01.JPG?m=1490183883

Tekst koji je potpisao urednik ovog časopisa, Kevin Baret, prenosimo u celosti:

„Rokfeler, čija se porodica obogatila od nafte, biće upamćen kao ključna figura u trajnoj zaveri da se spreči pronalazak alternativnih izvora energije kako bi svet bio zavistan od fosilnih goriva i kako bi održao hijerarhiju moći koja se zasniva na trgovini i potražnji za energentima. Kako bi zadržali takvu hijerahiju, Rokfeler i njegovi saučesnici u zaveri su ozbiljno narušili ekosistem planete nepotrebnim zagađenjima, iscrpljivanjem naftnih izvora i ostalih katastrofalnih uticaja koje su posledica naftne pohlepe.

http://images.happytv.tv/var/resizes/Slike-Arhiva/Capture-03.JPG?m=1490184151

Dejvid Rokfeler je bio do te mere značajna figura da je on lično „klimnuo glavom“, to jest dozvolio atentat na Džna Kenedija.

U noći 21. novembra 1963., Rokfelerov glavni pomoćnik i izaslanik Džon Mak Kloj, zajedno sa Edgarom Huverom (tadašnjim direktorom FBI) i njegovom „suprugom“ Klajd Tolson, potpredsednikom Lindonom Džonsonom, mafijaškim profesionalnim ubicom Džekom Rubijem, budućim predsednikom Ričardom Niksonom, sastali su se u kući čoveka za kontakt sa mafijom Klintom Marčinsonom u Dalasu. Nakon tog sastanka, Džonson je svojoj ljubavnici Medlin Dunkan Braun doslovce rekao: „Od sutra, ti prokleti Kenedijevi me više nikada neće osramotiti“.

http://images.happytv.tv/var/resizes/Informativa/KENEDI.JPG?m=1490183834

Poznati advokat Vilijam Peper, prijatelj jednog od članova porodice Rokfeler, pre nekoliko godina tražio je sastanak sa Dejvidom Rokfelerom kako bi razgovarali o njegovoj ulozi u ubistvu Džona Kenedija, odnosno, o noći kada je njegov izaslanik Mek Kloj otišao na satanak u Dalasu. Dejvid Rokfeler nikada nije pristao na taj razgovor.“

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter