Izvor:
11.10.2023 u 15:25
0

MOLE SE VLASNICI OBJEKATA DA UČESTVUJU! Počelo UKLANJANJE SPLAVOVA!

U narednih nekoliko dana biće uklonjeni svi splavovi koji na licitaciji nisu dobili novu lokaciju. Akcija je počela jutros, a glavni gradski urbanista Marko Stojčić uputio je apel svima da svoje splavove sami pomere, jer će im odvlačenje objekta biti dodatno naplaćeno.

Novu dozvolu za rad dobilo je tridesetak splavova, dok je za više od 100 njih doneto izvršno rešenje i od jutros su u toku pripreme za uklanjanje prvog splava.

TEMPERATURA PADA ZA 15 STEPENI: Zna se kad tačno stižu padavine

„Danas krećemo sa kopna. Javna komunalna preduzeća će to sprovesti. Do kraja nedelje će se završiti i postupak za odvlačenje splavova  sa vode, pošto smo imali problema vezano za javnu nabavku, međutim sada smo u samoj završnici“, ističe gradski urbanista Marko Stojčić.

Najavljuje da će u narednih nekoliko nedelja biti sprovedene sve aktivnosti.

„Bolje ih uklonite sami“

Stojčić apeluje na vlasnike splavova da ih sami uklone jer će se, kako kaže, u protivnom izlagati trošku, pošto će im odvlačenje biti naplaćeno.

„Ukoliko to sami urade, mnogo je jednostavnije i jeftinije za njih“, naglašava Stojčić i kaže da je malo onih koji su uklonili splavove  svega dva ili tri splava.

Stojčić ističe da je sve mirno, da komunalna preduzeća rade svoj posao i da će tako raditi i izvođač koji će voziti splavove sa vode.

„Svako radi svoje, postoje zakonske norme. Mi poštujemo zakon, danas krećemo i nećemo stati dok ceo postupak ne završimo„, ističe Stojčić.

Kaže da je ideja da u toku jednog dana bude uklonjeno više splavova, pošto ih ima dosta, ali da sve zavisi od slučaja do slučaja.

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter