Izvor: Alo.rs
30.10.2020 u 07:23
0

SRBI SE PLAŠE OVE STVARI VIŠE OD KORONE

Šta Srbi misle o koroni, u koga imaju najviše poverenja i čega se najviše plaše, pokazali su rezultati istraživanja „Šta o pandemiji ovog virusa misle građani Srbije“.

U istraživanju koje Demostat javnosti predstavlja sutra, čak 37 odsto ispitanih oseća se uglavnom optimistički, najviše poverenja u pitanjima korone imaju u lekare, a najviše ih brine pad standarda.

O poverenju, 44 odsto najviše poverenja ima u lekare i naučnike, zatim u predsednika Aleksandra Vučića – 31 odsto podrške ispitanika, a iza njega su Krizni štab, Vlada Srbije, Svetska zdrastvena organizacija i na kraju mediji.

Na pitanje šta ih najviše zabrinjava u ovim uslovima, čak 63 odsto je odgovorilo da su to rast troškova života i opadanje standarda.

Pandemija korona virusa je tek na drugom mestu, dok je na trećem mestu zabrinutost građana od pogoršavanja ekonomske situacije.

FRANCUSKA NA UDARU TERORISTA

SKANDAL! Italijanski Crveni krst omogućio teroristi da stigne u Francusku!

IDENTIFIKOVAN NAPADAČ u Nici! 21-godišnji azilant iz Tunisa!

UZVIKNUO „ALAHU AKBAR“ I IZVUKAO SEČIVO: Novi teroristički napad u Francuskoj!

STRAHOVITE SLIKE IZ NICE Pogledajte šta je ostalo posle napada teroriste koji je sekao glave ispred katedrale (FOTO, VIDEO)

NETANJAHU: Pokazati solidarnost protiv pošasti terorizma!

Ipak najveći deo ispitanih, 37 odsto, bira optimizam kao preovlađujuće raspoloženje, 18 odsto – zabrinutost i strah, 14 odsto – spremnost za učešće u promenama, 13 odsto – ravnodušnost, 10 odsto – pesimizam i osam odsto – zadovoljstvo..

Istraživanje je sproveo Demostat sredinom septembra ove godine na uzorku od 1. 200 ispitanika.

U rezultatima ovog istraživanja, nalaze se odgovori na pitanja koliko su građani Srbije uplašeni pojavom kovida, a koliko zabrinuti, koja društvena grupa pokazuje više, a koja manje straha, koliko se poštuju preventivne mere, koliko ljudi se ni po koju cenu ne bi vakcinisalo.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter