Izvor: HappyBSC
24.11.2020 u 10:09
0

SRBIJO POKAŽI HUMANOST! Još samo 10 dana i 420.000 evra ZA ŽIVOT MALE ANIKE (2)

Vreme ističe i još malo je preostalo da pokažemo solidarnost i stavimo tačku na nemost za tuđu patnju i  pomozimo da i mala Anika suze bola zameni suzama radosnicama.

Ali, nade ima! 

Ostalao je još samo 10 dana da se prikupi novac za njeno lečenje. Od neophodnih 2,1 miliona evra ostalo je da se prikupi još 420.000 evra.

Individualne uplate i SMS poruke 858 na 3030 čine većinu prikupljenih sredstava za Anikin život. Tu spadaju upravo građani Srbije koji svojom kreativnošću, prodajom svojih i dela, i usluga, nepokretnosti i materijalnih stvari doprinose da Anika bude sve bliže i bliže svome cilju i terapiji Zolgensma koja će joj spasisti život. 

PROČITAJTE I OVO

DOBRA VEST IZ CRNE GORE Vladika Joanikije negativan na korona virus

NAJVEĆI SKOK PREMINULIH Ovo je novi korona presek u Srbiji

KORONA PRESEK PO GRADOVIMA Beograd i dalje prvi, u vrhu i Novi Sad

Reči zahvalnosti odlaze i za sve kompanije, velike i male privrednike od kojih izdvajamo milionske uplate u dinarima domaćih i stranih kompanija u Srbiji koje svojom odgovornošću spašavaju život dvogodišnje Anike Manić. 

– Nalazimo se na 80 odsto prikupljenog novca, još malo do kraja naše trke. Ovim putem vas pozivamo da napravimo snažne i brze korake u finišu trke, da budemo ujedinjeni u ovim koracima kako bismo Aniki i njenim roditeljima omogućili vesele novogodišnje praznike, te da zajedno slavimo život – kaže za HappyBSC Katarina Jovanović, koja u ime roditelja vodi ovu humanitarnu akciju.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter