Izvor:
21.08.2016 u 02:51
0

SRCE DA PREPUKNE: Preminuo STARIJI BRAT okrvavljenog dečaka iz Alepa!

Stariji brat sirijskog mališana, čija je fotografija kako okrvavljen sedi u kolima hitne pomoći posle razornih vazdušnih udara na Alepo potresla svet, preminuo je u tom gradu od posledica rana zadobijenih u tim napadima, saopštile su Sirijska opservatorija za ljudska prava i neimenovani svedok.

Iz opservatorije, čije je sedište u Velikoj Britaniji, ističu da je Ali Dagnešs (10), stariji brat Omrana Dagneša, ranjen tokom vazdušnih napada u sredu, što je potvrdio i neimenovani svedok, koji je bio prisutan u vreme smrti dečaka.

"Imao je unutrašnje krvarnje i organi su mu bili oštećeni", tvrdi neimenovni svedok da su mu rekli lekari, prenosi Rojters.

Fotografija i snimak njegovog petogodišnjeg Omrana Dagneša, koji je izvučen iz ruševina posle razornih vazdušnim udara na Alepo, brzo su se proširili društvenim mrežama i predstavljaju odraz užasa koji pogađaju taj grad na severu Sirije.

Na snimcima i fotografiji se vidi kako vidno iscrpljen dečak sedi u narandžastoj stolici u kolima hitne pomoći, a krv i prašina mu potpuno prekrivaju lice. Rusija je negirala da je jedan od njenih vazdušnih udara pogodio deo Alepa iz čijih ruševina je izvučen petogodišnji sirijski dečak.

Izvor:Tanjug
Foto:Twitter/rafsanchez

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter