Izvor:
01.01.2017 u 15:08
0

Srećna Nova godina: Ovako su Beograđani slavili u najluđoj noći i dočekali 2017. godinu!

Beograđani i gosti prestonice u Novu godinu ušli su uz muziku Bajage i instruktora i veličanstveni vatromet ispred Skupšine Srbije.

Plato ispred Doma Narodne skupštine je prepun, a Bajaga i instruktori su napravili dobru atmosferu i čestitali publici Novu godinu uz pesmu "Moji su drugovi".

Nizali su se hitovi, Kad hodaš, Život je nekad siv, nekad žut, Verujem, ne verujem…

Uz komentar da su prvi put za Novu godinu nastupali u Beogradu 1985. godine u Domu omladine i da je publika ostala mlada i lepa, nastavili su sa podižu raspolozenje pesmom "Godine prolaze".

Građani su još u ranim večernjim satima počeli da zuzimaju najbolja mesta sa kojih će pratiti novogodišnji koncert u centru grada, a ove godine se piće i hrana mogu kupiti na štandovima koji su postavljeni u blizini bine.

I ove godine se o bezbednosti građana vodi računa, pa veći broj redara pre ulaska u zonu gde su planirana dešavanja proveravaju građani koji ulaze u taj deo.

Pre Bajage atmosferu je "zagrejao" Plavi orkestar, a program će se nastaviti nastupom di džeja.

Novobeograđdani su 2017. dočekali uz Vladu Georgijeva na platou ispred tržnog centra "Merkator", dok je Zemunce zabavljala Ju grupa.

Tanjug
Foto: Pixabay

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter