Izvor:
22.04.2017 u 13:12
0

Srpkinja prepričala dramu iz Pariza: OVO JOJ JE DRUGI PUT DA JE NA MESTU TERORISTIČKOG NAPADA!

Parižanka Silvija Stoiljković (38), našla se u četvrtak uveče u blizini terorističkog napada koji se odigrao na čuvenim Jelisejskim poljima. Ona radi kao farmaceutski tehničar u apoteci u blizini Trijumfalne kapije i izbliza je pratila dramatične događaje u kojima je džihadista ubio jednog policajca, ranio dvojicu, kao i jednu truristkinju i na kraju bio ubijen.

Sve se odigralo baš kada sam kretala na večernju pauzu. Samo što sam izašla iz apoteke, pojavili su se specijalci sa automatskim puškama i vratili me unutra. Počele su da pristižu brojne interventne ekipe, sve je bilo kao na filmu.

S njom su u apoteci privremeno bili zarobljeni i ljudi koji su se tu zatekli.

Izgleda da su nekoga tražili, saučesnika – kaže Silvija.

U apoteci je, iza zaključanih vrata ostala dva i po sata, a onda se usred noći jedva nekako vratila kući, puna utisaka. Priznaje i da se malo uplašila. Zanimljivo je da je Silviji Stoiljković to drugi put da se našla u neposrednoj blizini terorističke opasnosti. Kada su u novrembru 2015. godine teroristi napali Pariz, nalazila se nedaleko od koncertne sale Bataklan.

Sedela sam u Ulici Amlo, odmah iza Bataklana, pila piće i čekala drugarice. Odjednom, ispred mene su počeli da trče ljudi, svi krvavi. Bilo je strašno – prenosi Silvija svoje potresno iskustvo.ž

Novosti
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter