Izvor:
13.01.2017 u 00:55
0

Šta se krije iza ovoga? Osoba koja ima OZBILJNE šanse da postane lider ključne zemlje EU viđena u misterioznoj poseti Trampovoj kuli!

Predsednica francuskog ultradesničarskog Nacionalnog fronta i kandidatkinja te stranke na ovogodišnjim izborima za predsednika Francuske Marin le Pen viđena je u Trampovoj kuli u Njujorku.

Ona je odbila da kaže da li je tu bila kako bi se sastala sa novoizabranim predsednikom SAD Donaldom Trampom, prenosi Rojters navode svedoka i medija sa lica mesta.

Mediji su naveli da je Le Penova viđena kako se sastaje sa tri neidentifikovana muškarca u Trampovoj kuli, ali nije htela da objasni da li je u pitanju bio privatni ili poslovni sastanak, a Rojtersov svedok ju je video u liftu te zgrade.

Tanjug
Foto: Wikipedia.org

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter