Izvor: Tanjug
11.07.2020 u 09:30
0

STEFANOVIĆ: Policija mora da REAGUJE NA NASILJE!

Ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović rekao je da se sinoć ispred Skupštine dešavaju brutalne scene nasilja i da je policija morala da reaguje kako bi zaštitila javni red i i mir i imovinu.

– Imamo nasilje i lomljenje prozora na Skupstini i inventara, kamera na zgradi, napad na vrata, i pokusaj da se povrede policajci na kojen se baca kamenje- rekao je Stefanović koji se uključio direktno.

SAZNAJTE JOŠ

OSUĐEN JUTKA! Tri meseca zatvora za seksualno uznemiravanje

JOŠ DANAS TRAJE UPIS U SREDNJE ŠKOLE! Ove godine se to radi elektronski!

ODLOŽENO SUĐENJE ZA UBISTVO PEVAČICE Stručnjak iz Marjanovićevog tima izostao u sudnici

On je naveo da je manje demonstranata nego u četvrtak uveče za oko 30 odsto i da ih je između 3.000 i 3.200, ali da je situacija potpuno durgačija.

Apeli nisu uslišeni rekao je ministar i dodao da je jedan deo njih nasilno pokušao da uđe u Skupštinu, gađaju kamenicama policajce.

Upozorio je da će svako ko se bavi nasiljem dobiti odgovor države i da su ove scene za svaku osudu i da policija trpi veliko nasilje, ali da reaguje pravovremeno i ispravno.

Kaže i da im „skida kapu dole“ i da poštuje sve ono što rade, kako izdržavaju teške napade. 

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter