Izvor: Alo.rs
24.02.2021 u 08:34
0

Stiže zakon od kojeg mnogi STREPE: Ministarka najavila detaljan plan!

Ministarka pravde Maja Popović obećala je u ime Vlade Srbije da će borba protiv korupcije i kriminala biti nepokolebljiva.

Popović je u Skupštini Srbije, gde je sinoć završena načelna rasprava o izmenama Zakona o utvrđivanju porekla imovine i posebnom porezu, rekla da će Poreskoj upravi u okviru koje je formiran poseban sektor za poreklo imovine svi pomagati, saopštilo je Ministarstvo pravde.

PROČITAJTE JOŠ

U ARILJU ZARAŽENE ČETIRI BEBE: Štab zaseda ponovo u sredu

STEFANOVIĆ ZADOVOLJAN SARADNJOM: Srbija i UAE imaju izuzetne odnose

EKSKLUZIVNO OTKRIĆE NA HAPPY TV! Jelena Puhač: JA SAM DARA IZ JASENOVCA!

– Poreskoj upravi daćemo svu podršku, kao i tužilaštva i sudovi svi će ucestvovati u toj borbi kako bi Zakon sproveli na najbolji mogući način u delo, rekla je ministarka pravde. Popović je izrazila žaljenje sto pojedini poslanici neosnovanim navodima pokušavaju da umanje borbu države protiv korupcije i kriminala.

– Ovo je antikorupcijski zakon par ekselans. Ova država i ova vlada pokazala je da se jasno odredila i protiv korupcije i kriminala, rekla je ministarka i dodala da svi mogu da se uvere šta je na tom polju urađeno prethodnih nedelja.

Ministarka je naglasila da se nezakonito stečena imovina može utvrditi samo u toku sudskog, krivičnog postupka. Ovde se radi o razlici u imovini koju je neko stekao i prihodima koje ima, a to mora da se utvrdjuje na bazi odredaba ovog zakona.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter