Izvor: Novosti
06.10.2021 u 15:34
0

STRAVIČNA KOŠAVA U VRŠCU RUŠI SVE PRED SOBOM: Slomljene grane i iščupani crepovi na ulicama!

I ove jeseni prepoznatljiva vršačka košava rešila je da pokaže svu svoju snagu i razjarenost, pa je, tako, u noći između utorka i srede brzinom od preko 110 kilometara na sat kidala grane, čupala drveće, nanosila štetu stambenim objektima i u svakom smislu otežavala funkcionisanje građana.

Komunalci su juče ujutru imali pune ruke posla. Po pozivu građana orezivali su napuklo drveće u svim delovima grada, naročito tamo gde su se grane uplitale u električne kablove. U LJubljanskoj ulici je zbog toga došlo do kratkog spoja i varničenja, što je u tom kraju prouzrokovalo i nestanak struje.

PROČITAJTE JOŠ:  Ovo je najnoviji presek stanja u vezi sa korona virusom u Srbiji!

Oko cele zgrade Osnovnog suda, na kojoj se odavno ljušti deo fasade, postavljena je zaštitna traka, jer je vetar počeo da skida i crepove. Na udaru, međutim, nisu bili samo oštećeni objekti, već i novije fasade, zbog čega je gradnja u Vršcu postala poseban izazov za neimare.

Onemogućen je i obesmislen rad komunalaca, koji svakodnevno čiste ulice, jer lišće i sitan papirni otpad lete na sve strane.

Slabljenje vetra očekuje se tek od četvrtka, kada se najavljuje zahlađenje sa kišom.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter