Izvor:
29.11.2019 u 15:41
0

STRAVIČNA NESREĆA KOD NIŠA: Četvoro teže povređeno! (FOTO)

U saobraćajnoj nesreći, koja se jutros dogodila u Nišu, kod mesta Gornja Trnava, poginule su tri osobe, a direktor Kliničkog centra Niš Zoran Radovanović kaže da je, od osam osoba zbrinutih u toj ustanovi, četvoro teže povređeno.

"Osam pacijenata je primljeno kod nas, svi su muškarci, od kojih su četvorica teže povređena, a četvorica lakše. Kod pacijenata je urađena inicijalna dijagnostika", rekao je Radovanović novinarima.

Direktor urgentnog centra Niš Miodrag Lazić rekao je da je Hitna pomoć reagovala brzo i da su povređeni pacijenti zbrinuti u najkraćem roku.

"Od četvoro teško povređenih, dvojica su odmah uvezena u operacionu salu. Obe operacije su još u toku, a pacijenti imaju povrede glave, ruke, noge i oni se smatraju životno ugroženim", izjavio je Lazić.

Naveo je da su dva teže povređena pacijenta na Klinici za anesteziju u intezivnoj nezi i dodao da ovi pacijenti trenutno ne zahtevaju hiruršku intervenciju.

"Videćemo kako će se situacija odvijati, to uglavom rešavaju neurohirurzi i ortopedi", reako je Lazić.

Govoreći o pacijentima koji su lakse povređeni, Lazić navodi da im je urađena sva potrebna dijagnostika i da su primljena u opservaciju Urgentnog centra radi praćenja stanja.

"Jedan od njih će ići kući na lični zahtev, jer mu je sin poginuo u toj nesreći, a ostali ostaju 24 sata", zaključio je Lazić.

Jedan od povređenih, Boško Mihajlović, izjavio je da je u trenutku nesreće više njih radilo na telefonskom kablu u Leskovcu, kada je kamion velikom brzinom udario u kombi, koji se nalazio na putu, čekajući šlep službu.

Izvor: Tanjuig
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter