Izvor: Blic.rs
03.09.2020 u 11:50
0

STRUČNE SLUŽBE PRATE SITUACIJU, NAJNOVIJA VEST IZ KRAGUJEVCA: U školi nema ni nastavnika, ni đaka INFICIRANIH koronom!

U osnovnoj školi „Natalija Nana Nedeljković“ u kragujevačkom naselju Grošnica među nastavnicima i učenicima nema pozitivnih na korona virus, potvrdio je za Kurir dr Predrag Delić, ugledni epidemilog Instituta za javno zdravlje Kragujevac.

Podsetimo, ranije danas pojavila se vest da je učenica šestog razreda ove škole pozitivna na korona virus, kao i da je pohađala časove prvog septembra.

SAZNAJTE I OVO…

MILO SE HVATA ZA SLAMKU SPASA: DPS zove URA i SDP! Prvi sastanak održan sinoć!

„ČUVAM IH, A TI ODOZGO ČUVAJ NAS“ Sin Miloša nastradalog u nesreći na Miljakovcu oprostio se od oca POTRESNOM porukom

MARKO ĐURIĆ: Pripremili smo platformu okrenutu budućnosti

EPILOG PRVOG SLUČAJA KORONE U ŠKOLI: Postupci kada virus uđe u učionicu

VUČIĆ OD DANAS U SJEDINJENIM AMERIČKIM DRŽAVAMA: Razgovori o ekonomskoj saradnji Beograda i Prištine

– Devojčica nema nikakvih simptoma, nije ni testirana. U ovom trenutku naše stručne službe prate sitaciju, ali ne postoje uzajamno povezani slučajevi. Preduzeli smo mere iz predstrožnosti, ali mogu da kažem da nema zaraženih u ovoj školi, niti je bilo koji učenik pozitivan na covid-19 bio na nastavi – kaže dr Delić.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter