Izvor: Happy BSC
28.11.2020 u 14:49
0

SVE JE DOKAZANO! Bil Gejts spremio „Žig zveri“, korona samo izgovor (VIDEO)

Teorija zavera dobila je konačni pečat! Iza pandemije korona virusa krije se Bil Gejts, osnivač „Majkrosofta“.

OVO MORATE ZNATI

VUČIĆ: Od broja zaraženih važnije koliko smo života sačuvali

OSAM VOZILA VATROGASACA NA TERENU: Izbio POŽAR u JUŽNOM BULEVARU, u toku je gašenje

VANREDNA SITUACIJA U MEDVEĐI: Zatvaraju se vrtići

VUČIĆ ZABRINJAVA: Težak dan, pogotovo po broju preminulih

U ŠAPCU OTKRIVENO LEGLO PROSTITUCIJE: Uhapšeni osumnjičeni za podvođenje devojaka sa juga Srbije

Pobornici teorija zavere izbacili su na društvene mreže nove dokaze kojima žele da potkrepe svoje tvrdnje da je smrtonosni visrus produkt ovo američkog milijardera, koji za cilj ima da špokori celo čovečanstvo.

Ranije se pretpostavljalo ali sada je i dokazano da su Bil Gejts i kompanija „Majkrosoft“ predali patent 2019. koji je odobren i upisan u svetsku bazu patenata 26.03.2020 pod brojem WO/2020/060606 i kojim se predviđa da se ljudima u telo ugradi čip. I to je čuveni „Žig zveri“.

Taj čip bi pratio efikasnost na poslu i time određivao platu i da bez tog uređaja niko ne bi mogao da kupuje ili prodaje. Gejts, koji propagira obaveznu vakcinaciju u toku pandemije, otišao je i korak dalje – predložio je da taj uređaj služi kao svojevrsni dokaz da je neko primio sve potrebne vakcine i da se zabrani putovanje onima koji ga nemaju.  Postao je izuzetno glasan u tim zahtevima u poslednjim mesecima dok svi pričaju o pandemiji virusa korona  Covid-19.

SAZNAJTE I:

STIŽE LEDENI TALAS: U Srbiji sutra oblačno i osetno hladnije

VUČIĆ: Radovi na Turskom toku se privode kraju

SAVET STRUČNJAKA: Ukoliko SUMNJATE NA KORONU, ovo NIKAKO ne smete da URADITE

BRNABIĆ ISTIČE: Gradimo autoputeve, gradimo jaču Srbiju

A čuveni „Žig zveri“ pominje se još u Bibliji. Već skoro 2.000 godina jedan tekst izaziva veliku pažnju ljudi i osnov je mnogih teorija i pretpostavki. U pitanju je poslednja knjiga u okviru Biblije “Otkrovenje” Svetog Jovan Bogoslova. 

Ova knjiga koja se u originalu na grčkom zove Apokalipsa je sastavni deo Biblije I govori o poslednjim vremenima pred dolazak Antihrista i o ponovnom Hristovom dolasku da bude sudija svima na Strašnom Sudu.  Ono što je izazivalo i izaziva mnoge spekulacije je “Žig zveri” koji se nekoliko puta pominje u Apokalipsi. 

SVE O SPORTU

NEKADAŠNJI GOLMAN ARGENTINE NIJE MOGAO DA ZAUSTAVI SUZE: Pričao o Maradoni pa BRIZNUO U PLAČ (VIDEO)

BOGDANOVIĆ ODLUČIO: Pogledajte koji će broj na dresu nositi Bogdanović u Atlanti (FOTO)

KRALJ BELOG SPORTA OPRAVDAO TITULU: Pogledajte dokaze o Noletovoj surovoj dominaciji

DULE SAVIĆ I ĆURKOVIĆ OTKRIVAJU DETALJE PROVODA SA MARADONOM: Đuskao uz pesmu „Marširala kralja Petra garda!“

“I učini zver da svi, mali I veliki, bogati I siromašni, slobodni i robovi, načine sebi žig na svojoj desnoj ruci ili na svome čelu, da niko ne može ni kupiti ni prodati sem onoga ko ima žig, ime zveri ili broj njenog imena” (Otkrovenje 13:16-17)

Sprema li nam se nasilna vakcinacija i čipovanje? Više o tome pogledajte na snimku ispod…

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter