Izvor:
08.06.2018 u 20:14
0

SVET U ŠOKU: Čuveni kuvar Entoni Burden izvršio samoubistvo!

Entoni Borden, poznati američki kuvar i televizijska ličnost, izvršio je samoubistvo u 61. godini.

Borden se nalazio u Francuskoj, gde je radio na novoj epizodi svoje nagrađivane serije na CNN-u. Njegov bliski prijatelj Erik Ripert, francuski kuvar, pronašao je njegovo beživotno telo u hotelskoj sobi.

CNN je potvrdio da je Entoni izvršio samoubistvo.

“Sa neverovatnom tugom potvrđujemo smrt našeg dragog prijatelja i kolege Entonija Bordena. Njegova ljubav prema avanturi, novim prijateljima, finoj hrani i piću i izuzetne priče učinile su ga jedinstvenim pripovedačem.

Njegovi talenti su nas uvek zadivljivali i jako će nam nedostajati. Naše misli i molitve su uz njegovu ćerku i porodicu“, glasi saopštenje kolega iz CNN-a.

Borden se prvenstveno proslavio kao kuvar, a onda je postao i televizijska zvezda. Kroz svoje televizijske emisije istraživao je ljudske uslove i pomagao publici da razmišlja drugačije o hrani i putovanjima.

Zalagao se za ljude na margini i vodio kampanje za sigurnije uslove rada svojih kolega.

b92.net
Foto: wikipedia, twitter@bourdain

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter