Izvor:
29.05.2019 u 13:24
0

TAJNI IZVEŠTAJ IZNERVIRAO MERKELOVU: U njemu tvrdi da nema poverenja u naslednicu da vodi zemlju, a na navode kancelarka reagovala oštro! (VIDEO)

Nemačka kancelarka Angela Merkel odbacila je danas navode da smatra da novi lider njene stranke desnog centra Anegret Kramp Karenbauer nije u stanju da vodi zemlju, prenosi AP.

Blumberg je u utorak izvestio, citirajući dva anonimna izvora, da je Merkel zaključila da Kramp Karenbauer nije sposobna za posao kancelarke.

U izveštaju se navodi da je Merkel sve odlučnija da ostane na vlasti dok parlamentu ne istekne mandat 2021. godine.

Zamoljena da prokomentariše ovaj izveštaj, Merkel je na samitu Evropske unije u Briselu rekla: "Mogu samo da kažem da su to gluposti", i odbioa da da bilo kakav dalji komentar.

Kurir
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter