Izvor:
26.12.2019 u 08:50
0

TAKSISTI DOBIJAJU KEŠ Svakom vozaču bespovratna pomoć od 8.000 evra!

Taksisti će u naredne tri godine moći da računaju na 8.000 evra bespovratne pomoći za kupovinu novih automobila.

Uredbu o uslovima i načinu sprovođenja subvencionisane nabavke tehničkih vozila za potrebe obnove voznog parka taksi prevoza kao javnog prevoza danas bi trebalo da usvoji Vlada Srbije.

RADOJIČIĆ I LONČAR URUČILI KLJUČEVE: Nova sanitetska vozila za Hitnu pomoć i domove zdravlja!

Ove beneficije su rezultat dogovora koji su sa nadležnima u oktobru postigli beogradski taksisti posle protesta koji su duže od deset dana blokirali prestonicu. Posle susreta sa predsednikom Srbije Aleksandrom Vučićem počele su pripreme uredbe o subvencijama.

Taksisti će moći subvenciju da iskoriste na tri načina.

LEPA VEST ZA SKIJAŠE: Kopaonik ima najdužu veštačku staza na kontinentu!

Novac od države može biti učešće za namenske kredite za kupovinu novog automobila, kao učešće za lizing, ili se može koristiti za plaćanje dela kupoprodajne cene novog vozila.

Pravo na nabavku imaju preduzetnici i privredna društva.

Izvor: tanjug
Foto:Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter