Izvor:
27.06.2017 u 13:16
0

TINEJDŽER IZBODEN U TRŽNOM CENTRU: Za četvoro osumnjičenih se traga, povređeni mladić u teškom stanju!

Tinejdžer je ozbiljno povređen u incidentu koji se dogodio u tržnom centru u Torontu. Kako izveštavaju lokalni mediji on je izboden, a za to su osumnjičena četiri lica za koja se veruje da su još uvek na slobodi, možda još uvek u tržnom centru.

Povrede koje je pretrpeo tinejdžer su opisane kao veoma ozbiljne, a incident se dogodio u ponedeljak na ulazu u bioskop u prometnom tržnom centru, prenose lokalni mediji, pozivajući se na policiju.

– Na terenu je nekoliko jedinica. Nije poznato da li su osumnjičeni i dalje u tržnom centru – izjavio je portparol policije u Torontu.

Policija traži četiri osumnjičena, od kojih su dvoje opisani kao crnci. Veruje se da su jedan muškarac i žena učestvovali u incidentu, rekao je policijski zvaničnik.

Nije bilo izveštaja o drugim povredama.

Šoping centar ostaje otvoren, ali policija savetuje ljudima da ga izbegavaju dok traže osumnjičene, prenosi RT.

Telegraf
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter