Izvor:
07.11.2017 u 15:29
0

TRAMP KAO PODRŠKA: Kralj Salman zna šta radi!

Predsednik Sjedinjenih Američkih Država Donald Tramp izjavio je danas da ima veliko poverenje u saudijskog kralja Salmana i krunskog princa Mohameda bin Salmana, reagujući nakon masovnih hapšenja zbog korupcije saudijskih pričeva i bivših ministara, poslanika i biznismena.

Tramp je na svom Tviter nalogu napisao da "oni tačno znaju šta rade" i da su nekih od tih ljudi, prema kojima su se strogo poneli, "muzli" državu godinama, preneo je Rojters.

Vlada Saudijske Arabije uhapsila je prošle nedelje 11 prinčeva i 38 bivših ministara, poslanika i biznismena.

Novoosnovani Komitet protiv korupcije u Saudijskoj Arabiji, koji je pratio hapšenja istaknutih prinčeva i visokih zvaničnika u toj državi, saopštio je da ima dokaz da je otkrivena široko rasprostranjena korupcija, javio je AP.

Odvojeno od toga, generalni tužilac Saud al Mojeb naveo je u saopštenju da će suđenja biti održana "u dogledno vreme", a da je istraga "samo početak vitalnog procesa koji će iskoreniti korupciju".

Tanjug
Foto: Twitter/comicbrain

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter