Izvor:
29.11.2018 u 17:15
0

TRAMP UCENJUJE PUTINA: Američki predsednik otkazao sastanak sa ruskim kolegom, i neće da ga vidi dok ne pusti ukrajinske mornare!

Predsednik SAD Donald Tramp otkazao je sastanak sa predsednom Rusije Vladimirom Putinom.

Amrerički predsednik je trebalo da se susretne sa svojim kolegom i na marginama samita G20 u Argentini zbog krize u Ukrajini, međutim do togsastanke ipak neće doći.

– Na osnovu činjenice da se brodovi i mornari nisu vratili u Ukrajinu iz Rusije, odlučio sam da bi bilo najbolje da se moj prethodno zakazani sastanak u Argentini sa predsednikom Vladimirom Putinom otkaže. Unapred se radujem novom značajnom samitu čim se ova situacija razreši – napisao je Tramp na svom nalogu na Tviteru.

Izvor: Kurir
Foto: Twitter/printscreen/realDonaldTrump
Foto: Twitter/Glas Amerike

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter