Izvor:
16.01.2019 u 10:45
0

U JAGODINI BESPLATAN PREVOZ OD 20.JANUARA: Troškovi će biti plaćeni iz budžeta grada!

Besplatan autobuski prevoz za građane Jagodine, koji je obezbedila Skupština grada u gradskom, ali i seoskim područjima, počinje od 20. januara.

Pored toga što su građani o tome prošlih dana upoznati preko medija, od juče se građani informišu i putem flajera, koji se uručiju građanima "od vrata do vrata" ili ostavljaju u poštanskim sandučićima.

Na flajeru, u čijem je potpisu predsednik Skupštine grada Dragan Marković – Palma piše: "Poštovani građani Jagodine, Skupština grada je u cilju uštede vašeg kućnog budžeta, od 20. januara 2019. godine, obezbedila besplatno korišćenje linijskog prevoza u gradskom i svim seoskim područjima".

Inače, svi građani sa teritorije grada i sela mogu da koriste besplatan linijski prevoz, a troškovi prevoza biće plaćeni iz budžeta grada.

U Jagodini, prema podacima Republičkog zavoda za statistiku, po poslednjem popisu stanovništva, živi 71.852 stanovnika, 49,72 odsto ih živi na selu, neaposleno je oko 9.000 a štarijih od 65 godina je 18,31 odsto, prosečna starost stanovništva je 42,7 godina.

Za besplatan prevoz Jagodina će, prema ranijoj izjavi Markovića, iz budžeta izdvojiti 118 miliona dinara.

Gradski i linijski prevoz u Jagodini obavlja lokalno preduzeće "Zoran Rajzen".

Izvor: Tanjug
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter