Izvor: kurir.rs
16.09.2020 u 15:08
0

U NIŠU KORONA ZAUSTAVILA SVE: Manifestacije odložene daljeg

Gradonačelnica Niša Dragana Sotirovski poručila je danas da su sve manifestacije u Nišu, uključujući i Nišvil, odložene do daljeg zbog epidemilološke situacije.

Zbog toga što je ustanovljeno da je jedna učenica niške gimnazije zaražena koronom, grupi od petnaestak đaka sa kojima je delila učionicu određena je samoizolacija, kaže načelnik Školske uprave Niš Dragan Gejo.

Gejo nije precizirao u koju školu ide devojčica, već samo da je u pitanju jedna od gimnazija, ali jeste da se koronom nije zarazila u školi. Sem nje, još dvoje učenika u Nišavskom okrugu je zaraženo koronom, ali oni nisu išlu u školu, kaže Gejo. Njih desetak je u samoizolaciji, ali niko od njih nije kovid pozitivan

SAZNAJTE I OVO

BRISEL UVEO RESTRIKTIVNE MERE! Srbija bez ”zelenog svetla” za putovanja u EU

STANKOVIĆ: U Vašingtonu potvrđene Vučićeve borbe za Srbiju

SMEJE MU SE CEO REGION: Predsednik Hrtvatske napravio LAPSUS!

GRENEL: Na Kosovu dobrodošli Jevreji, muslimani i hrišćani

BANJALUKA: Svečanom akademijom obeležen DAN SRPSKOG JEDINSTVA

Ovo je zanemarljiva cifra, ali mi smo oprezni. Na sat, pola sata javljaju iz škola kakvo je stanje. Moramo da budemo mnogo oprezni, da se srednjoškolci edukuju – priča Gejo.

U Pirotskom okrugu nem kovid pozitivnih učenika, kaže Gejo, a u Topličkom je jedna, ali za nju je avgusta to ustanovljeno, pa nije ni pošla u školu.

Inače, ministar prosvete Mladen Šarčević izjavio je jutros da je da je u prve dve nedelje nastave u osnovnim i srednjim školama virusom korona zaraženo je ukupno 52 đaka i 20 zaposlenih. Najviše njih je u Beogradu, a sporadičnih slučajeva ima u Nišu, Vranju, Leskovcu.

Koliko je đaka zaraženo u Leskovcu i Vranju, pokušali smo da saznamo od načelnice Školske uprave Leskovac, ali još uvek nema odgovora.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter