Izvor: Tanjug
23.08.2020 u 08:24
0

U NOVOM PAZARU BROJ PREGLEDA TRODIFREN: Sve zbog otvaranje granica sa CG

 U novopazarskoj Opštoj bolnici hospitalizovano je osam pacijenata pozitivnih na korona virus, ali se u kovid ambulantu Doma zdravlja u tom gradu od sredine prošle nedelje javlja sve više osoba.

Povećan je i broj testiranja na lični zahtev, a razlog, kako kažu u Zavodu za javno zdravlje, otvaranje granica sa Crnom Gorom

OVO MORATE ZNATI

„BRANILA SE OD MONSTRUMA“: Muž zaklane Katice otkrio NOVE DETALJE

ROMANI ISKLJUČILI STRUJU: Otišla u Banjaluku da ne bi sedela u mraku

HAPŠENJE U BORU: Nestalo 800 kg bakra iz livnice

Nadležni kažu da je broj pregleda opet trocifren iako su očekivali pad, a u Zavodu se dnevno testira i do 120 osoba.

Direktor Zavoda za javno zdravlje Šefadil Spahić kaže da je prosečan broj novoinficiranih na dnevnom nivou – tri.

Spahić upozorava da se i dalje ostvaruje mnogo kontakata i da je problem i odlazak na letovanja u, kako kaže, nestabilne zemlje u okruženju.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter