Izvor: tanjug
25.01.2021 u 10:49
0

U Požarevcu vakcinisano više od 3.200 građana

U Požarevcu je, zaključno sa jučerašnjim danom, ukupno vakcinisano 3.200 građana protiv virusa korona, objavljeno je danas na sajtu grada.

PROČITAJTE JOŠ

PREMINUO načelnik Sektora za vanredne situacije Predrag Marić!

UŽAS NA ADI HUJI: Devojčica (10) krenula ka mračnoj šljunkari, a onda je usledio ŽLOČIN

VERNICI DANAS SLAVE SVETU TATJANU: Praznik studenata, na današnji dan se pije MEDOVAČA, i moli za zdravlje

U Dom zdravlja Požarevac su stigle nove doze kineske vakcine, koje će biti raspoređene na tri punkta, jedan u Medicini rada u Požarevcu, Medicini rada u Kostolcu i za invalide u Domu zdravlja Požarevac.

Dom zdravlja je u Medicini rada angažovao i dodatne doktore i medicinske sestre tako da se tu građani vakcinišu na četiri mesta.

Imunizacija se, kako se navodi, odvija bez zastoja i stvaranja velikih gužvi, a iz Doma zdravlja napominju da niko nije vraćen sa vakcinacije iako nije bio prijavljen preko portala e-Uprava.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter