Izvor:
27.12.2016 u 14:06
0

U Srbiji ujutru vedro: Po podne novo naoblačenje sa severa!

U Srbiji će ujutru na severu zemlje biti pretežno i vedro, u ostalim krajevima oblačno, mestimično sa kišom, na višim planinama sa snegom.

Tokom prepodneva postepeni prestanak padavina i delimično razvedravanje, prvo u centralnim, a zatim i u južnim predelima. Kasnije po podne novo naoblačenje sa severa, u nižim predelima sa kišom u višim sa snegom, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod.

Tokom noći između utorka i srede sneg se očekuje i u nižim predelima. Vetar umeren i jak, severozapadni, na istoku i na planinama sa udarima olujne jacine.

Jutarnja temperatura od 0 do 6 C, najviša dnevna od 3 do 8 C, u Timočkoj Krajini do 12 C.

U Beogradu će danas u jutarnjim satima biti oblačno, povremeno sa kišom. Tokom dana biće suvo uz delimično razvedravanje i sunčane periode. Kasnije po podne novo naoblačenje sa kišom koja će tokom noći uz pad temperature preći u sneg.

Padavine će biti slabog intenziteta. Vetar umeren, severozapadni. Jutarnja temperatura 3 C, najviša dnevna 6 C.
Prema izgledima vremena za sedam dana, u sredu i četvrtak biće hladnije i vetrovito sa umerenim, povremeno jakim, severozapadnim vetrom, na istoku i na planinama sa udarima olujne jačine.

Na severu uglavnom suvo, u ostalim krajevima mestimično sa snegom uz stvaranje manjeg snežnog pokrivača. Zatim suvo, u petak i subotu hladno, u većini mesta ledeni dani, a od nedelje temperatura u postepenom porastu.

Tanjug
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter