Izvor: HappyBSC
05.12.2021 u 08:53
0

U „VIKEND JUTRU“ NA TV HAPPY: Goran Vesić, moj posao je da pomognem ljudima i nađemo rešenje!

Zamenik radonačelnik Beograda ,Goran Vesić bio je gost jutarnjeg programa „Dobro jutro Srbijo“.

On se osvrnuo na  blokade koje su se juče desile i mnogima otežale problem u svakodnevnici, kao i njemu da poseti Obrenovac i ljude kojima je potrebna pomoć.

-Juče su bile neke teme važnije, umesto da pričamo o tome kako da rešimo osnovne životne probleme.

Pokretna kancelarija mi služi da pričam sa ljudima, kako bismo rešili njihove probleme, moj posao je da pomognem ljudima i nađem rešenje.

Kada pričate sa ljudima vidite da su njima najbitniji ti životni problemi, ja na terenu vidim probleme koji postoje u tom gradu, ja za svaki deo grada ću vam reći koji je problem.

Ja kad krenem za Obrenovac, znam  najvažnije probleme, znam da ćemo uraditi bg voz, da ćemo povezati Obrenovac sa Bg vozom, kao i da ćemo povezati stari obrenovački  put sa Čukaricom , radimo novi vrtuć, pijacu, akva park, takođe znam i  u svim  drugaim okolna mestima kakva je trenutna situacija, a danas ću ih  posetiti.Nažalost postoje i mnogi problemi koji ne dolaze do mene.

-Oni ne žele da se gradi metro, metro je važan za sve građane Beograda, ljudi se protive izgradnji, samo za to što to nisu oni uradili,  imaćemo BG voz, gradimo dve linije, na svakih 15 minuta imaće polaske iz Obrenovca, Pančeva, moći ćete da živite u Obrenovcu i raditi u Beogradu, rasteretićemo grad.

Metro je obećavan u ovoj zemlji od 80tih godina, sada prvi put imamo jaku ekonomiju, imamo urbanističke planove, imamo zakonske preduslove, imamo sve uslove da se metro gradi i to je najvažnija stvar za Beograd.

2030. Imaćemo autobuse koji će ići na prirodan gas, sve će biti ekološki, to ćemo postići pet godina nakon Pariza, a Pariz je malo bogatiji od Beograda, pa im je lakše.

Kupili smo već  sto autobusa, prvi će stići u februaru i svake godine ćemo kupovati sto novih , istakao je Vesić, zamenik gradonačelnika.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter