Izvor: Tanjug
11.07.2020 u 15:57
0

UHAPŠEN SRĐAN NOGO: Određen mu je pritvor!

Bivši član Dveri Srđan Nogo priveden je danas tužiocu.

PROČITAJTE I OVO

BILANS PROTESTA Povređeno 14 policajaca, uhapšen 71 huligan

STEFANOVIĆ: Policija mora da REAGUJE NA NASILJE!

BIA OTKRILA JOŠ JEDNOG STRANOG AGENTA Državljanin Tunisa aktivan učesnik protesta

DAČIĆ POSLE HAPŠENJA: Vladimir Škundrić nema veze sa SPS

SLUČAJ „IVANJICA“ Zakazano ročište pred suđenje

Nogo je učestvovao u nasilnim protestima u Beogradu prethodnih dana i njega je direktor policije Vladimir Rebić ranije označio bivšeg poslanika kaoinicijatora upada u Skupštinu Srbije prvog dana protesta.

Srđan Nogo priveden je danas u Palatu pravde, gde čeka saslušanje kod tužioca, nakon što se ranije danas na poziv javio policiji u stanici Stari grad, rekao je Tanjugu njegov branilac Marko Pušica.

On je precizirao da je Nogu u policijskoj stanici uručeno rešenje o zadržavanju do 48 sati (hapšenje).

Pušica je rekao da se Nogo odrekao poslaničkog imuniteta, s obzirom na to da mu mandat traje dok se ne formira novi saziv parlamenta.

Nakon saslušanja kod tužioca biće poznato da li će Tužilaštvo tražiti da mu bude određen pritvor.

Na teret mu se stavlja da je bio kolovođa grupe koja je vršila nasilje na javnom sukupu, a u vezi sa svim događajima od prethodnih dana ispred Narodne skupštine.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter