Izvor: Tanjug
22.08.2020 u 10:57
0

UPORNA KORONA U ČEŠKOJ: Čak 506 novozaraženih najviše od početka epidemije

 U Češkoj je u poslednja 24 sata potvrđeno 506 novih slučajeva korona virusa, što je najviši dnevni bilans od početka epidemije, saopštile su vlasti te zemlje.

U Češkoj je zaražena ukupno 21.551 osoba, a preminulo ih je 411, od kojih 19 samo tokom protekle nedelje, prenosi Rojters.

Češka vlada je bila među prvima u Evropi koje su uvele ograničenja u kretanju i radu prodavnica.

Restrikcije su počele da se ublažavaju u maju, ali su proteklih nedelje ponovo uvedene pojedine mere, nakon što je došlo do ponovnog porasta broja obolelih.

SVE O SPORTU

CRNO-BELI IZ TORINA RASKINULI JOŠ DVA UGOVORA: Evo ko se pozdravio sa dresom Juventusa

NOVAK PORUČIO: Odluku o dolasku na US Open doneo sam pre Nadala

FRANC BEKENBAUER IMPRESIONIRAN EKIPOM PSŽ: Nema slabu tačku

Maske će od 1. septembra ponovo biti obavezne u javnom prevozu, zdravstvenim ustanovama i državnim zgradama, ali ne i u prodavnicama, restoranima i zajedničkim prostorijama u školama.

Javni događaji na otvorenom, uključujući fudbalske utakmice dozvoljeni su uz prisustvo do 5.000 osoba, koji moraju da budu podeljeni u odeljke od po 1.000.

Isti broj posetilaca dozvoljen je i na događajima u zatvorenom, ali uz podelu od po 500 ljudi.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter