Izvor: tanjug
12.07.2020 u 12:53
0

UPOZORENJE VIRUSOLOGA! Kapljice koje sadrže KORONU mogu ostati ZARAŽENE U VAZDUHU jedan sat!

Britanski virusolog Vendi Barkli izjavila je da laboratorijska ispitivanja pokazuju da kapljice koje sadrže korona virus u vazduhu mogu ostati zaražne jedan sat.

Zbog toga je značajno što je Svetska zdravstvena organizacija ove nedelje promenila svoj zvaničan stav, priznajući da je prenošenje korona virusa putem vazduha ipak moguće, istakla je Barklijeva, koja je zaposlena na londonskom „Imperijal koledžu“.

PROČITAJTE I OVO

DAČIĆ: Odluke o odvaranju granica menjaju se svakog dana, Grčka ima interes DA OTVORI zbog turizma!

Oglasio se BRANKO RUŽIĆ: Dobro sam, biću 14 dana u izolaciji!

Petar Škundrić stao U ODBRANU SINA: On nije RAZBIJAO, SAMO JE SVRATIO na DEMONSTRACIJE!

Ne zanemarujte OVAJ SIMPTOM! On ukazuje na KOVID INFKCIJU!

Danas je CRVENO SLOVO! OVO nikako NE SMETE da RADITE!

Kada je reč o korišćenju maski za lice, Barklijeva je rekla da je njihova svrha u tome da od zaraženih osoba koje ih nose zaštite druge ljude, budući da one u određenoj meri mogu da spreče prenos korona virusa kapljičnim putem

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter