Izvor:
11.09.2017 u 16:19
0

URAGAN ZA PATIKE: Iskoristili Irmu da bi krali obuću iz prodavnica! (VIDEO)

Policija je u Fort Loderdejlu uhapsila devet osoba koji su opljačkali jednu lokalnu prodavnicu usled pometnje koju je izazvao uragan Irma.

Lopovi, koje čak ni jak vetar ni kiša nisu omeli, uhapšeni su zahvaljujući snimku koji je zabeležila kamera televizije Local 10.

Devet osoba opljačkalo je "Simon's Sportsewar" prodavnicu sportske opreme. Oni su razbili izlog, uleteli u prodavnicu i ukrali šta su hteli.

Nekoliko sati kasnije policija je identifikovala počinioce i uhapsila ih.

– Odlazak u zatvor zbog nekoliko pari patika je loš životni izbor. Ostanite u svojim kućama, pazite na one koje volite i budite zahvalni što ste na bezbednom – izjavio je načelnik policije u Fort Loderdejlu, Rik Maglione.

Među uhapšenima bilo je i troje tinejdžera. Njima se na teret stavlja krivično delo pljačke za vreme prirodne katastrofe.

Policija je svim snagama tokom oluje koju je izazvao uragan Irma pokušavala da spreči lopove da kradu iz zatvorenih prodavnica.

Pogledajte kako je to izgledalo:

Telegraf
Foto: Printscreen

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter