Izvor:
29.08.2018 u 08:13
0

Urnebesni Đoković o borbi po velikoj vrućini: „Marton i ja bili smo goli jedan pored drugog“!

Najbolji srpski teniser Novak Đoković izjavio je da mu je izuzetno prijala desetominutna pauza koju su organizatori uveli zbog ekstremnih temperatura.

Novak je posle velike borbe u ekstremnim uslovima za igru uspeo da savlada Mađara Martona Fučeviča 6:3, 3:6, 6:4, 6:0.

Ove godine je igračima na raspolaganju pravilo po kome u slučaju ekstremnih vrućina mogu da zatraže pauzu od deset minuta da se osveže. Đoković i Fučovič su tu pauzu iskoristili uoči četvrtog seta.

"Bilo je smešno, jer smo i Marton i ja imali kupke sa ledom, koje su bile jedna do druge. Bili smo goli u ledenim kupkama i bio je to divan osećaj. Borite se sa momkom dva i po sata, a onda uđete u svlačionicu i neste završili meč, a goli ste u ledenim kupkama. Bio je to veličanstven osećaj, moram da kažem", rekao je kroz smeh Novak.

Novak će u drugom kolu igrati protiv Tenisa Sandgrena koji je u tri seta savladao našeg Viktora Troickog.

kurir.rs
Foto: instagram/cryonis_marbella, twitter/djokernole

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter