Izvor:
22.06.2019 u 18:43
0

UST i USTP PODRŽAVAJU MARINOVIĆA ZA POVERENIKA: Uveravaju da će on navedenu funkciju obavljati u interesu svih građana!

Udruženje sudija i tužilaca Srbije (UST) i Udruženje sudijskih i tužilačkih pomoćnika Srbije (USTP) podržavaju predsednika Prekršajnog suda u Beogradu Milana Marinovića za izbor na funkciju Poverenika za informacije od javnog značaja i zaštitu podataka o ličnosti.

Kako UST i USTP ocenjuju u zajedničkom saopštenju, njegov integritet, stručnost i posvećenost vladavini prava predstavljaju garanciju da će navedenu funkciju obavljati u interesu svih građana.

UST i USTP podsećaju da je Marinović dugogodišnji sudija i predsednik Udruženja sudija prekršajnih sudova Srbije, najvećeg strukovnog udruženja sa kojima sva druga strukovna udruženja, uključujući UST i USTS imaju izuzetnu saradnju.

UST i USTP smatraju da je Marinović kroz rad strukovnog udruženja dao "nemerljiv doprinos unapređenju struke i vladavini prava, što ga pored nespornih profesionalnih kvaliteta i dugogodišnjeg iskustva u pravosuđu preporučuje za tako važnu i odgovornu funkciju".

Izvor: Tanjug
Foto: Arhiva

Izvor: Tanjug
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter