Izvor:
12.09.2016 u 23:45
0

VATROGASCI PLAKALI ZBOG NEZAPAMĆENOG POŽARA: U izgoreloj kući pronađena tela sedmoro dece! (VIDEO)

Direktorka vatrogasne službe Memfisa, u Tenesiju, potvrdila je da je 11 ljudi nastradalo u požaru koji je izbio u jednoj kući rano jutros, među njima i sedmoro dece.

Za mojih 27 godina, koliko radim u Vatrogasnom odeljenju Memfisa, nikada nisam video ovoliko žrtava u jednom incidentu – rekao je poručnik Vejn Kuk.

Prema izveštajima lokalnih medija, vatrogasci su plakali na mestu nesreće.

Nikad nisam videla vatrogasce kako plaču. Plakali su kao bebe dok su iznosili decu iz kuće. Živeli smo ovde 40 godina i ovo nas je uništilo – rekla je Šondra Hempton koja živi u susedstvu.

Prema prvim informacijama, poginulo je četvoro odraslih i sedmoro dece.

Prvi vatrogasci koji su stigli na lice mesta, videli su dim koji kulja iz prizemne kuće u kome je živelo 10 ljudi. Njima je trebalo najmanje 15 minuta da ugase buktinju. Vatrogasci nastoje da utvrde šta je uzrok požara.

Pogledajte video:

Izvor: wjla.com
Foto: YouTube Printscreen/The Commercial Appeal

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter