Izvor:
25.05.2018 u 20:23
0

VEĆ VIĐENO: Istraga o MH17 kao slučaj Skripalj, nigde dokaza!

Istraga o padu aviona MH17 u Donbasu podseća na slučaj Skripalj jer nema dokaza, izjavio je ruski ministar inostranih poslova Sergej Lavrov na marginama Međunarodnog ekonomskog foruma u Sankt Peterburgu.

– To veoma podseća na šlučaj Skripalj, kada su rekli da Rusi vrlo verovatno stoje iza toga i u isto vreme dodali da je u toku istraga i da će biti potrebno još neko vreme – rekao je Lavrov.

Prema njegovim rečima, to je kao već viđena situacija.

– Ali naši partneri još jednom su odlučili da spekulišu o smrti na stotine ljudi kako bi postigli svoje političke ciljeve što ću ostaviti njihovoj savesti – rekao je Lavrov.

Izvor: Tanjug
Foto: Youtube/Printscreen

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter