Izvor: Alo.rs
30.10.2020 u 08:10
0

VELIKI PAD TEMPERATURE: Evo kakvo vreme nas čeka u narednom periodu

Tokom dana u većem delu umereno oblačno

U Srbiji će danas u većem delu dana biti umereno oblačno, posle podne ponegde sa kišom, sa maksimalnom temperaturom od 13 do 17 stepeni.

Ujutro mestimično magla i niska oblačnost. Na istoku i jugu ujutro i pre podne mestimično sa slabom kišom.

Tokom dana u većem delu umereno oblačno, a na jugozapadu delimično sunčano.

FRANCUSKA NA UDARU TERORISTA

SKANDAL! Italijanski Crveni krst omogućio teroristi da stigne u Francusku!

IDENTIFIKOVAN NAPADAČ u Nici! 21-godišnji azilant iz Tunisa!

UZVIKNUO „ALAHU AKBAR“ I IZVUKAO SEČIVO: Novi teroristički napad u Francuskoj!

STRAHOVITE SLIKE IZ NICE Pogledajte šta je ostalo posle napada teroriste koji je sekao glave ispred katedrale (FOTO, VIDEO)

NETANJAHU: Pokazati solidarnost protiv pošasti terorizma!

Posle podne na severu i istoku naoblačenje ponegde sa slabom kišom koja će se uveče i tokom noći proširiti i na ostale krajeve. Vetar slab i umeren, na istoku i jak, severozapadni, posle podne u slabljenju.

Jutarnja temperatura od šest do 11 stepeni, najviša dnevna od 13 do 17 stepeni.

U Beogradu će biti umereno do potpuno oblačno, uglavnom suvo. Vetar slab i umeren, severozapadni. Jutarnja temperatura oko osam stepeni, najviša dnevna oko 15 stepeni.

U subotu će biti pretežno oblačno, povremeno s kišom i pojačanim severozapadnim vetrom. U nedelju prestanak padavina i delimično razvedravanje.

Od ponedeljka malo do umereno oblačno i suvo.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter