Izvor: Tanjug
14.07.2021 u 22:11
0

VESIĆ: Investitori u bloku 37 nisu trebali da nastave radove

Zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić smatra da radove na izgradnji objekta u Bloku 37 na Novom Beogradu nije trebalo nastavljati jer je to bilo suprotno dogovoru koji je nedavno postignut u Skupštini grada.

VAŽNO:

POSLE SILOVANJA MALOLETNIKA, MODNI KREATOR PONOVO NASILAN?! Kostić nije puštao stranca da izađe iz stana, a OVAKO se branio u policiji!

PRIJAVA PROTIV BRATA SLAVNOG KOŠARKAŠA: Osumnjičen za pokušaj SILOVANJA!

UDOVICA OLIVERA IVANOVIĆA: Ovo je veliko ubistvo – SVI iz istrage treba da budu saslušani!

VUČIĆ U PANČEVU! Pravimo budućnost evropske auto-industrije, u fabrici ZF zaposleno 900 ljudi! NEMAČKO ZNANJE – SRPSKI AUTOMOBILI


Uprkos dogovorenom, na gradilištu u Bloku 37 danas su nastavljeni radovi zbog čega su nezadovoljni građani večeras ponovo protestovali.

“Žao mi je što je investitor zgrade u Bloku 37 nastavio radove uprkos dogovoru koji smo postigli u Skupštini grada da se ne gradi, kao i da se ne protestuje dok ne pronađemo rešenje”, napisao je Vesić na Fejsbuk profilu.

Naveo je da su se građani iz Bloka 37 žalili Ministarstvu građevine, saobraćaja i infrastrukture na postupak izdavanja građevinske dozvole.

“Upoznat sam da je Ministarstvo utvrdilo činjenice i uputilo rešenje Gradu Beogradu. Zahvalan sam Ministarstvu koje je reagovalo veoma brzo jer su razumeli značaj ovog problema. Čim dobije rešenje Grad će nastaviti postupak koji će biti završen u najkraćem roku”, naveo je Vesić.

Pozvao je investitora da do završetka postupka ne nastavlja s radovima, a stanovnike iz Bloka 37 da svoj stav, na koji, kaže, imaju pravo, iskažu na miran i dostojanstven način.

“Da ostanu prisebni i da ne nasedaju na provokacije pojedinih političkih stranaka koje bi da na njihovom problemu skupljaju jeftine političke poene. Rešenje za ovaj problem kojim bi bili zadovoljni i Grad Beograd i građani i investitor možemo samo zajedno da nađemo”, zaključio je Vesić.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter