Izvor: BSC Happy
28.02.2023 u 18:44
0

VOJSKA SRBIJE: Vojnici septembarske generacije završili služenje vojnog roka (FOTO)

Vojnici generacije „septembar 2022“, koji su prethodnih šest meseci prošli intenzivnu obuku i bili aktivno uključeni u život i rad jedinica Vojske Srbije, uspešno su završili služenje vojnog roka sa oružjem.

Tim povodom su danas u jedinicama Vojske Srbije organizovani ispraćaji na kojima su im uručena priznanja za službu i zahvalnice otadžbine i sumirani rezultati obuke ove generacije.

PORUKA IZ STEJT DEPARTMENTA: „Srbija sarađuje sa SAD i drugim partnerima u borbi protiv terorizma“

Analize pokazuju da su vojnici uspešno savladali sve sadržaje obuke i da su osposobljeni za obavljanje vojničkih dužnosti u skladu sa namenom svog roda, odnosno službe.

mod.gov.rs

Tokom boravka u jedinicama Vojske Srbije, oni su, osim specifičnih znanja i veština, stekli i trajna prijateljstva i životna iskustva, koja će im biti od koristi čitavog života. Mnogima od njih ovo je bio prvi korak na putu ka profesionalnoj vojnoj karijeri.

Gabrijel Eskobar o dijalogu u Briselu: „Evropski predlog ne znači međusobno priznanje već normalizaciju odnosa Beograda i Prištine!“

Služenje vojnog roka je dobrovoljno, traje šest meseci i obuhvata indvidualnu i kolektivnu obuku i realizaciju svakodnevnih zadataka u jedinicama Vojske Srbije, a javni oglas za prijavu kandidata je stalno otvoren.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter