Izvor: Tanjug
30.11.2021 u 07:26
0

VOZAČI, OPREZ! Mokri kolovozi, ponegde sneg i poledica na putevima

Kiša, ali i slabe, a povremeno i umerene snežne padavina u pojedinim krajevima naše zemlje donele su u nižim predelima mestimično mokre kolovoze koji sa hladnim vremenom uglavnom stvaraju jaku poledicu i opasnost od proklizavanja vozila, saopštio je jutros AMS S.

Na putevima u jugozapadnim i zapadnim krajevima Srbije, a posebno na onim u planinskim predelima zbog intezivnih snežnih padavina došlo je formiranje snežnog pokrivača na svim putevima zbog toga se saobraćaj u ovim krajevima odvija otežano i usporeno uz obaveznu upotrebu zimskih guma dok je na pojedinim deonicama zbog snega kojeg mestimično ima i preko pet centimetara sigurnija vožnja sa upotrebom lanaca.

Prema informacijama Uprave granične policije, dobijenim u 5:45 časova, kamioni na Horgošu, na izlazu, čekaju 60, Horgošu 180, Kelebiji 180, Batrovcima 60, Šidu 240 minuta.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter