Izvor: Tanjug
15.06.2023 u 07:25
0

VREMENSKA PROGNOZA ZA 15. JUN: Pljuskovi sa grmljavinom, temperatura do 25 stepeni

Prema prognozi Republičkog hidrometeorološkog zavoda (RHMZ) danas će u Srbiji biti oblačno sa kišom i lokalnim pljuskovima koji će ponegde biti praćeni grmljavinom.

Veća količina padavina biće u drugom delu dana. U jugozapadnoj, južnoj, centralnoj i istočnoj Srbiji ponegde se očekuje i od 30 do 50 mm za 12 sati lokalno i više. Najniža temperatura od 12 do 16 stepeni, a najviša od 20 na zapadu do 25 stepeni na istoku zemlje.

NOĆ ZA NAMA: Požar u Ulici Kneza Miloša, 93 intervencije Hitne pomoći

U Beogradu danas umereno do potpuno oblačno, povremeno sa kišom i kratkotrajnim lokalnim pljuskovima uz mogućnost grmljavine. Više padavina očekuje se u drugom delu dana. Vetar slab do umeren severni. Najniža temperatura oko 16 stepeni, a najviša dnevna oko 21 stepeni.

I u petak, 16. juna, zadržava se oblačno i sveže vreme povremeno sa kišom, u istočnim, jugoistočnim i južnim predelima Srbije sa uslovima za obilnije padavine, može pasti novih 20 do 50 mm za 24 časa. Od subote padavine u slabljenju, a od nedelje se uglavnom očekuju na istoku i jugu zemlje.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter